Bademli Ortaokulu

Bademli Mahallesi, Kaleiçi Sokak, No 74, Ödemiş / İZMİR
Öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirmek.
Misyon
Bilgi toplumunun ihtiyaç duyduğu üretken ve ürettiği bilgiyi kullanabilecek, var olan bilgiyi yeni bilgiler oluşturmak için kullanacak, problem çözme becerisini hayatına uygulayabilecek, araştıran, sorgulayan, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerine sahip, aldığı eğitimle dünü bugünü ve geleceği arasında bağlantı kurabilecek, geçmişten ders alarak değişim ve sürekliliği algılayan küresel bakış açısına sahip, analitik düşünen, evrensel değerleri içselleştirmiş, özgüveni yüksek bireyler yetiştirecek bir kurum olmak.
Saatler
08:50 - 15:20 (DYK olursa 16:10) // Covid sürecinde uygulanan saat aralığı: 08:50 - 13:25
Kalorifer, idari odalarda, öğretmenler odasında ve rehberlik servisinde klima
İlçe merkezinden Bademli Mahallesine yarım saatte bir minibüs mevcuttur.
Servis Bilgisi
Öğretmen servisi yok, sabah minibüsü Ödemiş´ten 8.30´da kalkıyor. Taşımalı köylerden gelen öğrenciler için öğrenci servisleri bulunmakta.
Bademli Mah. Kaleiçi Sk. No:74 Ödemiş/İZMİR
İlçe merkezine 21 km. Okulumuz Bademli girişinde anayol üzerinde soldadır.
Eğitim bölgesi ve ilçe geneli sportif etkinliklere katılım ve bazı dereceler.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları. Sosyal, Kültürel, Bilimsel, Sportif ve Edebi etkinliklere katılım. Yazar Buluşmaları kapsamında söyleşi ve imza günleri. Kariyer Günleri kapsamında çeşitli sektörlerden kişiler ile söyleşiler. 2016´dan beri gerçekleştirilen STEM kurs ve çalışmaları. (Kurumumuzda STEM atölyeleri mevcuttur)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
İzmir İl MEM ERASMUS+ "Yenilikçi Eğitim Metotları ve 21. YY Becerilerinin Geliştirilmesi (Geleceği Yakala)" projesi konsorsiyum üyesi.
Diğer Hususlar
2016´dan beri yürüttüğümüz STEM çalışmaları ile ilgili sosyal medya hesaplarımız: facebook.com/BademliSTEM - instagram.com/bademlistem - twitter.com/BademliStem