Ara

Milli Eğitim Bakanlığı  eğitimin tüm kademelerinde "Dilimizin Zenginlikleri" projesini başlattı. Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Proje kapsamında okulumuzda çalışmalara başlanmış olup aylık olarak yapılan etkinlikler paylaşılacaktır.

Ara

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri ile lise gezisi yapılmıştır. Gezide Ovakent Çok Programlı Anadolu Lisesi, Ödemiş Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gazi Umurbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret edilmiştir. Düzenlenen gezide ziyaret ettiğimiz okullarda bizlere ve öğrencilerimize karşı gösterilen misafirperverlikten ötürü okul yönetici ve rehber öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programımızda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle okulumuzda düzenlenen etkinliklerde emeği geçen Okul Aile Birliği Üyelerimize, Velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

1 Kasım 2023 Tarihi itibari ile göreve başlayan Okul Müdürümüz Selahattin ÖZBUDAK ve Bademli Ortaokulu öğretmenleri olarak kahvaltıda  bir araya geldik.

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılında okulumuzda Okul Müdürlüğü yapmış olan Neşat YILMAZ Bey’e kısa zamanda okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, Okul Müdürümüz Selahattin ÖZBUDAK ve tüm öğretmenlerimiz olarak teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Kas

Bademli Ortaokulu ve Bademli Şükrü Saraçoğlu İlkokulu'nun işbirliği ile gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı Kutlama Törenine Sayın Kaymakamımız Fatih AKSOY, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Yasin COŞKUN, Jandarma Komutanı Cihan GÜLTEKİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sunulllah DESTİCİOĞLU katılımlarıyla onur verdi. Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzda, öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek adına okul temsilcisi seçimlerini tamamladık.  Aday olan öğrencilerimiz kendilerini tanıtarak seçim propagandalarını yaptılar. Okul Temsilciliğine 8. sınıf öğrencimiz Edanur Bulut seçilirken,  yardımcısı olarak 6. sınıf öğrencimiz Ulvi Bulut seçilmiştir.

Ekm

Kod Haftası kapsamında 16.10.2023 ve 17.10 2023 tarihlerinde okulumuzda kodlama etkinlikleri yapılmıştır. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Kodla Büyü platformunda Kod Haftası'na özel geliştirilen uzay temalı modül tamamlanmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100 . Yılı dolayısıyla  İZOP kapsamında düzenlenen zeka oyunları turnuvası gerçekleştirildi.

Dereceye girenler ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sunullah Desticioğlu 'ndan aldılar.

Pentago da ilçede 3. Olan 7. Sınıf öğrencimiz Ela Nisa ÇETİN' e ve diğer branşlarda katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okul Aile Birliği toplantımızı yaptık. Katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl